08:00 AM
08:30 AM
09:00 AM
09:30 AM
10:00 AM
10:30 AM
11:00 AM
11:30 AM

Main Schedule

Registration
30 min

Read more

Opening Remarks
Mr. Thomas Hesketh (Executive Director of EuroCham Cambodia)
+1

Presentation
Overview of the Cosm...
T

Presentation
Cosmetic Compliance ...
Mr. Wuthy CHEA (ISO 22000 Auditor and Trainer at SGS)

Presentation
Successful exporting cosmetic journey / Practical advice how to comply with the ...
MP

Read more

Coffee Break
Presentation
Successful exporting cosmetic journey / Practical advice how to comply with the ...
Mr. Antoine Bancel (Co-Founder and Managing Director of Bodia Cambodian Apothecary)
MS
30 min

Read more

Panel Discussion
Exporting opportunities for Cosmetic Industry in Cambodia
Mr. Wuthy CHEA (ISO 22000 Auditor and Trainer at SGS)Mr. Wuthy CHEA
Mr. Antoine Bancel (Co-Founder and Managing Director of Bodia Cambodian Apothecary)Mr. Antoine Bancel
MSMs. Vincent Anne Sophie
DRDr. Em Rithy
60 min

Read more

Registration

Monday Feb. 13 - 08:00am - 08:30am (30 min)

Presentation

Monday Feb. 13 - 08:40am - 08:55am (15 min)

Overview of the Cosmetic Industry Growth in Cambodia / Building an International Cosmetic Brand.

Presentation

Monday Feb. 13 - 08:55am - 09:10am (15 min)

Cosmetic Compliance Requirements: What SMEs need to know exporting Cosmetics

Presentation

Monday Feb. 13 - 09:10am - 09:30am (20 min)

Successful exporting cosmetic journey / Practical advice how to comply with the Cambodia legal regulations and how to

Coffee Break

Monday Feb. 13 - 09:30am - 09:45am (15 min)

Presentation

Monday Feb. 13 - 09:45am - 10:15am (30 min)

Successful exporting cosmetic journey / Practical advice how to comply with the Cambodia legal regulations

Panel Discussion

Monday Feb. 13 - 10:15am - 11:15am (60 min)

Exporting opportunities for Cosmetic Industry in Cambodia
No results for the selected filters.